Despre noi

Maryland Trading S.R.L. va ofera produse fara gluten, produse bio, indulcitor natural pentru diabetici, produse fara gluten PKU, produse hiposodice, uleiuri bio. Permanent suntem la dispozitia dumneavoastra, nu ezitati sa ne contactati!

 

 

Maryland Trading S.R.L. este o Societate specializata si inovatoare care ofera pe piata romaneasca o gama larga si variata de produse fara gluten, destinate in mod special persoanelor cu intoleranta la gluten. Aici gasiti : paine fara gluten, paste fara gluten, dulciuri si biscuiti fara gluten, gustari snack fara gluten, cereale fara gluten si produse certificate Bio fara gluten, pentru ca fiecare sa aiba produsul pe gustul dorit.

Aceste produse fara gluten sunt fabricate de catre: “Dr.SCHAR” precum si de alte firme recunoscute pe plan european si mondial: BEZGLUTEN, MOLINO NICOLI, CEREALVIT, FARMO, PURAL, PLENIDAY, DAMHERT, QUINTESENS.

Activitatea noastra principala este distribuirea produselor fara gluten. Unele din aceste produse sunt si: fara lactoza, fara lapte, fara ou, fara soia. Persoanelor cu fenilcetonurie le oferim produse fara gluten PKU. Pentru bolnavii de diabet promovam produse specifice de la renumita firma DAMHERT, care sa le permita sa se bucure de produse dulci.

Pentru persoanele care trebuie sa tina un regim hiposodat produsele Pleniday. Acest site se propune nu numai ca o vitrina comerciala dar si ca suport al cunoasterii si aprofundarii tematicii legate de celiachie, fenilcetonurie, diabet si abordarea unei diete sanatoase.