TORT CU CREMA COCCO FARA GLUTEN

Mod de preparare

1) intr-un bol se amesteca (circa 6 minute) usor cu o spatula faina, zaharul, untul, oul, praful de copt si vanilia pana se obtine un aluat omogen si solid, alternativ se poate omogeniza cu mana;
2) compozitia se lasa la repaus pentru 20 minute;
3) intr-un vas se amesteca Cocco (Farmo Pronto Cocco) cu telul pentru 10 minute pana ce se absoarbe apa si se lasa la repaus pentru 20-30 minute;
4) separat se prepara crema Pronto Crem Farmo vezi la retete prepararea cremei;
5) cele doua creme obtinute se amesteca (Cocco, Prontocrem) cu telul pana se omogenizeaza complet;
6) se intinde aluatul cu sucitorul pana se obtine o foaie de 0,5 cm si se aseaza intr-o tava rotunda unsa in prealabil cu unt;
7) peste care se adauga crema de Cocco;
8) se pune la cuptor la 180° C pentru 30-40 minute circa.

Ingrediente

Pentru blat:
250g faina Fibrepan
100g zahar
125g unt
1ou mare
1 plic praf de copt
vanilie dupa gust

Pentru crema:
250g Cocco Farmo fara gluten
75ml apa calda la30°C
100g Prontocrem
250ml apa rece