TORT CU LAMAIE FARA GLUTEN

Mod de preparare

1) se amesteca usor 6 minute faina ,zaharul, untul, praful de copt si vanilia pana se obtine un aluat pufos si omogen.
2) aluatul se lasa la repaus in frigider pentru 20 minute.
3) intr-un vas se amesteca bine cu mixerul Lemoncrem, apa si oul, apoi se lasa la repaus 10 minute
4) se intinde o foaie din aluat de 0,5 cm si se transfera intr-o tava rotunda unsa in prealabil cu unt
5) peste care se adauga Lemoncrem (punctu 3);
6) se coace in cuptor la 180°C circa 30 minute;
7) se lasa la racit si decorati cu cateva feli de lamaie.

Ingrediente

Pentru blat:
250g faina Fibrepan
100g zahar
125g unt
2 oua mari
6g praf de copt
2 plicuri zahar vanilat

Pentru crema:
250g Lemoncrem
190ml apa
60g oua (1)