„TORT PARADIS” FARA GLUTEN

Mod de preparare

1) se bat albusurile spuma cu mixerul la viteza maxima adaugand cate putin zaharul si galbenusurile cate una pana se obtine o compozitie pufoasa.
2) separat se amesteca faina Fibrepan, praful de copt si vanilia.
3) amestecul de faina se adauga usor peste compozitia din albusuri si se mixeaza la viteza minima.
4) untul topit si cald se incorporeza usor in aluatul obtinut.
5) se varsa aluatul intr-o tava (diametru 30cm) unsa in prealabil cu unt.
6) se coace in cuptorul preincalzit la 190°C timp de 40/50 minute.
7) cand se raceste se scoate din tava si se pudreza cu zahar pudra.

Ingrediente

125g faina Fibrepan
100g zahar
2 oua(100g)
50g unt
5g praf de copt
2 plicuri zahar vanilat
1 lingura zahar pudra cu gust de vanilie